Q - KVINDER

Kvindetræning i Hvidovre Cykle Klub er for kvinder i alle aldersgrupper og cykelniveauer, som har lyst til at blive bedre og stærkere på racercyklen sammen. Som noget særligt har vi et opstartsforløb for helt nybegyndere, hvor man starter i en tryg lukket gruppe. Kvindetræningen har både træningen og sammenholdet i højsædet. Læs mere om dette under Kvindetræningens side.

 

Siden for Kvindetræning (Afd. Q):

Har du mod og lyst på at komme ud og cykle med andre kvinder, og samtidigt få en masse sjove stunder i godt selskab?

Kvindetræning i Hvidovre Cykle Klub – også kaldet Afd. Q - er for kvinder i alle aldersgrupper og cykelniveauer, som har lyst til at blive bedre og stærkere på racercyklen sammen. Vi har fokus på god og effektiv træning, hvor alle kan deltage - men sammenhold og sociale arrangementer er også vigtigt for os.

Træningen er for både erfarne og mindre erfarne ryttere, men også nybegyndere. Træningen foregår altid i grupper opdelt efter niveau og målet er bl.a. at styrke dig teknisk til samkørsel i form af f.eks. ”linjeskift” og ”rulleskrift”. 

Er du helt ny på racercyklen og uden den store erfaring på landevejen? Så er du også meget velkommen i Afdeling Q. Vi har nemlig fra starten af sæsonen et forløb, hvor nybegyndere kan starte sammen i en tryg lukket gruppe med egen separat træning. Vi vil lære dig alt fra mekanikken på din cykel, gode tips og tricks til tøj og udstyr, alt det cykeltekniske, når vi kører på landevejen og meget mere. Og alt sammen i dit/jeres tempo, da I alle er på samme niveau. 

Tider for træning. Vi træner hver tirsdag klokken 17.00. Derudover er der frivillige ture i weekenderne – mest om søndagen. Træningen varer 2-3 timer – og er af forskellige længder alt efter niveau.

I starten af sæsonen kører vi fra Strandmarksskolen i Hvidovre - senere på sæsonen mødes vi ved Hvidovre Rådhus og kører ud derfra. 

Ture og løb. Afdeling Q deltager i flere forskellige motionsløb i løbet af sæsonen – bl.a. Tøserunden i juni måned. Det er også muligt at deltage i fælles klubturer i Danmark og udenlandsturer arrangeret af klubben til bl.a. Harzen og Hallandsåsen. 

I Afdeling Q er der en prøveperiode på 4 uger, inden du beslutter dig for endelig tilmelding.

Træningen varetages af vores dygtige trænere:

Søren Obel Thomsen (indsæt billede)

Michael Lund-Andersen (indsæt billede)

Jane Ouzman (indsæt billede)

Steen Garzeth (indsæt billede)

Mathias Reffelt (indsæt billede)

For flere praktiske oplysninger kan du kontakte Christina Thomsen, thomsen.christina@gmail.com

Hold i dag

Instagram