TRÆNING I HVIDOVRE CYKLE KLUB

KLUBBEN

Hvidovre Cykle Klub er fra 1954 og har haft mange danske og internationale mestre gennem årene. Klubben har ca. 170 medlemmer som fordeler sig mellem klubbens fire afdelinger: kvinder, motion, ungdom og konkurrence. Dygtige trænere er tilknyttet afdelingerne og sikrer, at klubbens ryttere hele tiden opnår nye mål. Om du er ny eller erfaren ryttere, så har Hvidovre Cykle Klub et hold der vil passe dit niveau.

KVINDETRÆNING

Kvindetræning i Hvidovre Cykle Klub er vores fantastiske tiltag, hvor kvinder på alle cykelniveauer, som har lyst til at blive bedre og stærkere på racercyklen, kan komme og træne sammen.  Du har mulighed for prøvetræning op til 4 gange inden du beslutter dig for medlemskab. Kvindetræningen har både træningen og sammenholdet i højsædet. Vi træner hver tirsdag klokken 17.00 fra Springvandet ved Hvidovre Rådhus. Derudover er der frivillige ture i weekenderne – mest om søndagen. Træningen varer 2-3 timer – og er af forskellige længder alt efter niveau. For flere praktiske oplysninger kan du kontakte Christina Thomsen, thomsen.christina@gmail.com.

BØRNE- og UNGDOMSTRÆNING

Børn- og ungdomsafdelingen henvender sig til piger og drenge i alderen 9-16 år. Der trænes tirsdag og torsdag fra kl 17.15 fra Strandmarkens Fritidscenter i Hvidovre. Der trænes frem til kl. 19. Træningen er målrettet deltagelse i konkurrence-cykelløb. Den foregår i jævnbyrdige grupper og består af intervaltræning, spurter og mindre cykelløb. Du er velkommen til at komme til prøvetræning for at se om det er noget for dig. Vi tager også på træningsture og cykelløb sammen, Vil du høre mere om HCK's børn- og ungetræning, kan du kontakte Klaus Pedersen på 50457376, eller klauspeders1@gmail.com. 

KONKURRENCETRÆNING

Er du til cykelløb og hård træning, så er konkurrence-afdelingen lige noget for dig. Afdelingen har flere dygtige trænere. Formålet er, at få klubbens ryttere i bedst mulig form til sæsonens cykelløb. Afdelingen har ryttere i flere licensklasser. Motionsryttere er velkommen til at træne med hos konkurrence-afdelingen. Der trænes tirsdag og torsdag, kl. 17 fra krydset ved Glostrupcentret på Roskildevej. Der trænes søndag fra kl. 9:30 samme sted, dog kan søndagstræningen være aflyst hvis der køres cykelløb samme dag. Du kan kontakte cheftræner Christopher Ouzman for yderligere oplysninger: Crof@Faraos.dk,  28403945

MOTIONSTRÆNING
HCK tilbyder motionstræning 3-4 gange om ugen for dig der ønsker at organisere din cykeltræning lidt mere og søger andre at cykle sammen med. I sommerperioden - fra april til oktober - trænes der 3-4 gange om ugen mandag og onsdag kl. 17 fra Springvandet ved Hvidovre Rådhus og derefter opsamling kl. 17 20 ved Glostrup-Centret. Lørdag og søndag starter vi kl. 9 fra Springvandet ved Hvidovre Rådhus. Distancerne er mellem 70 og 100 km. Du kan kontakte cheftræner Torben Hans Brandholt Nielsen for yderligere oplysninger: 25377572 , thbnielsen@hotmail.com
Hold i dag

Instagram