HVIDOVRE CYKLE KLUB

KLUBBEN

Hvidovre Cykle Klub har ca. 200 medlemmer som fordeler sig mellem klubbens fire afdelinger: kvinder, motion, ungdom og licens. Dygtige trænere er tilknyttet afdelingerne og sikrer, at klubbens ryttere hele tiden opnår nye mål. Om du er ny eller erfaren ryttere, så har Hvidovre Cykle Klub et hold der vil passe dit niveau.

KVINDER

Kvindetræning i Hvidovre Cykle Klub er vores fantastiske tiltag, hvor kvinder på alle cykelniveauer, som har lyst til at blive bedre og stærkere på racercyklen, kan komme og træne sammen. Som noget særligt for kvindeafdelingen tilbyder vi både et opstartsforløb og fuld medlemskab. Læs mere om dette under Kvindetræningens side. Kvindetræningen har både træningen og sammenholdet i højsædet.

UNGDOM
I en årrække kunne klubben ikke tilbyde ungdomstræning, men det er der nu lavet om på. I 2016 startede klubben en ny ungdomsafdeling op. Ungdomsafdelingen henvender sig til piger og drenge i alderen 11-16 år. Klubbens ungdomsryttere har allerede vist flotte resultater i U13 og U15. Selv om træningen i ungdomsafdelingen kan være hård, er vi sikker på at de bedste resultater opnåes gennem leg, sammenhold og godt kammeratskab. Noget der kendetegner Hvidovre Cykle Klubs ungdomsafdeling.

LICENS

Er du til cykelløb og hård træning, så er licensafdelingen lige noget for dig. Afdelingen har fire dygtige trænere, der står for træningen. Formålet i licensafdelingen er, at få klubbens ryttere i bedst mulig form til sæsonens cykelløb. Afdelingen har tilknyttet ryttere i alle licensklasser. I vinterperioden træner licens og motionsafdelingen sammen, mens afdelingerne træner særskilt i sommer perioden.

MOTION
Hvidovre Cykle Klub har en helt fantastisk motionsafdeling. Motionsafdelingen er klubbens største afdeling. Motionsafdelingen har de seneste par år haft stor succes og fået mange nye medlemmer. I motionsafdelingen er der plads til alle der vil køre ture på en racercykel sammen med gode træningskammerater. Som i ungdoms og licensafdelingen har motionsafdelingen tilknyttet trænere, som står for træningen gennem året.
Hold i dag

Instagram