HCK’s konkurrencetræning

HCK tilbyder særlig træning til dig som vil køre licens eller ønsker at prøve den træning som en konkurrencerytter skal havde. Målet med træningen er, at gøre rytterne klar til at køre såkaldte ”licensløb”, som er åbne nationale konkurrencecykelløb. Dette er dog ikke en betingelse for at træne med. Træning vil til tider være hård og fokus er meget på tophastighed, ryk, taktik og teknik samt en god portion udholdenhed. Der arbejdes meget med Zone træning og det anbefales, at man enten har puls og eller wattmåler – for det er redskaber der bruges aktivt i træningen.

I sommerperioden trænes der tirsdag og torsdag kl. 17 fra Glostrup-Centret. I weekender uden licensløb trænes desuden søndag kl. 9 fra Glostrup-Centret. Hvis der er cykelløb i weekend er der ikke fast træning søndag.

Marts-april nærmer man sig konkurrence og  i den periode går man dybere. Og man øger typisk sin træningsmængde samt hårdhed...

Maj og frem til September er man i konkurrence og træningen vil afspejle dette... IE man kører sig ikke i hegnet en torsdag hvis man har løb lørdag etc...

Al træning består af intervaller og transport i forskellig længde og intensitet. Sommertræning varer ca. 2½-3 timer og 4+ om søndagen (OBS - der køres ikke om søndagen når der er licensløb.)

I sommerperiode suppleres træningen af tidligere World Tour rytter Andreas Strokbro én gang hver måned.

I vinterperioden fra november – marts trænes der tirsdag og torsdag (kl. 17.15) på Avedøre Holme og søndage kl. 10 fra Glostrup-Centret. Her lægger man bunden og hverdagstræningen tager ca 2 timer plus transport og søndagen 3-4 timerplus transport. 


Du er velkommen til en prøvetræning for at se om vores tilbud er noget for dig.

Du kan kontakte cheftræner Christopher Ouzman for yderligere oplysninger: Mail – telefon
Crof@Faraos.dk
 28403945

]

Hold i dag

Instagram