Kvindetræning i Hvidovre Cykle Klub

Klubbens kvindetræning er vores nyeste tiltag, hvor vi gerne vil være medvirkende til, at flere kvinder kommer ud og køre på racercyklen. Vi er forberedt på, at kvindernes erfaring er forskellig, hvorfor vi niveauopdeler træningen, så alle får mest muligt ud af det. Vores fokus er, at vi skal ud og have det sjovt sammen samtidigt med, at vi får en masse god motion og bliver bedre til at cykle.

Kvindetræningen er et tidsbegrænset forløb som løber fra 2. april 2019 og 9 uger frem. I den periode vil der være træning hver tirsdag, samt flere længere ture som ligger i weekenden, og så afslutter vi forløbet med at køre Tøserunden sammen. Som klub forsøger vi at understøtte den enkelte rytters mål. Det kan være at tabe sig og komme i form, at gennemføre sin første træningstur på 80 km., at køre en god tid i et motionsløb – eller bare at gennemføre et motionsløb eller måske blot at have nogle andre kvinder at dele sin interesse med. Hvis du har lysten, vil du nå dine mål med Hvidovre Cykle Klub.  

Kunne du tænke dig at tilmelde dig forløbet, så kan det ske via hjemmesiden. Gå til siden Bliv medlem. Har du spørgsmål til kvindetræningen, så benyt formularen her på siden.

Skulle du få lyst til at prøve træne med os, skal du være mere end velkommen.

Kvindetræning

Tirsdag kl. 17.00

Sted: Hvidovre Rådhus

Facebook:
Følg info om træningen på Facebook siden “Hvidovre Cykle Klub – Kvindetræning”. 

Weekend


Sted: Hvidovre Rådhus

Facebook:
Weekendtræning slåes op på Facebook siden “Hvidovre Cykle Klub – Kvindetræning”.

OBS: Bliver træning aflyst vil dette blive slået op på Facebook siden “Hvidovre Cykle Klub – Kvindetræning”

Kontakt kvindeafdelingen

Kvindeafdeling

Naciye Therese Doğan
Træner og ansvarlig for kvindeafdelingen
Tel.: 29 70 13 70
Jane Ouzman
Træner
Lene Børgesen
Træner
Share This