Klubfest 2023
Tidspunkt
04.11.2023 kl. 18.00 - 05.11.2023 kl. 24.00
Sted
Frihedens Idræftscenter Sal 3
Beskrivelse

Kom og vær’ med til årets fedeste fest sammen med alle klubkammeraterne. Festudvalget har sørget for gode rammer, til både store som små og vi glæder os til at se jer alle sammen. 


Festen starter kl. 18.00 med velkomstdrink, herefter følger tallerken anrettet forret, hovedretten er buffet. Senere er der kaffe og the før der sluttes af med natmad. Øl, vin, sodavand og Sluchice er inkluderet i arrangement (specielt til de unge stjerner, i bliver ikke snydt for Sluchice i år) 

Der er planlagt en hyggelig aften med dine klubkammerater hvor vi traditionen tro skal uddele pokaler til dem der har gjort sig særligt bemærket. Et lille udvalg vil også stå for underholdende indslag.

Festen afholdes Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, Sal 3.

Alt dette får du som medlem af Hvidovre Cykle klub for 250 kr. (150 kr. for ungdom) efter tilskud fra klubben. Ægtefæller og partner er som tidligere år meget velkomne (samme pris), så her har du muligheden for at invitere fruen/mand ude at spise og stadig have penge til reservedele til cyklen.

Tilmelding og betaling senest 22. oktober. (Der er naturligvis et maks. antal deltage i lokalet, men bare rolig det er flere end vi har været de sidste par år).

Hvidovre Cykle Klub