I en årrække har Hvidovre Cykle Klub ikke kunnet tilbyde de unge cykeltræning. Det skal der nu laves om på. Klubben ønsker igen at skabe et udviklende træningsmiljø for piger og drenge.

Er du pige eller dreng i alderen 12-16 år og har lyst til at prøve kræfter med cykelsporten, så hører vi meget gerne fra dig. Der er plads til alle uanset niveau. Man behøver ikke den sidste nye racercykel til mange tusinde kr. eller cykeltøj i samme kategori – for mindre kan sagtens gøre det. Det vigtigste er at du har lyst til at cykle med jævnaldrende. I ungdomsafdelingen lægger vi vægt på rytternes sikkerhed ude i trafikken. Ingen bliver efterladt alene ude på ruten, og en punktering undervejs klare vi også. Teknikken, når man kører som gruppe, indlæres, og det samme gælder, hvordan man gebærder sig generelt i og blandt andre trafikanter. Vi håber at kunne skabe et miljø hvor leg, hygge, godt kammeratskab og udvikling er det der kendetegner Hvidovre Cykle Klubs ungdomsafdeling.

Ungdomsafdelingen tilbyder træning onsdag kl. 17.00 og lørdag kl. 10:00. Vores erfarne rytter Flemming Hansen vil stå for træningen.

Træningen starter fra klubhuset på Hvidovre Enghavevej 2, 2650 Hvidovre.

Første træning er lørdag den 7. maj, hvor vi mødes i klublokalet til lidt morgenmad og introduktion og generel information. Herefter ruller vi så en tur i fællesskab, og forældre er meget velkommen til at deltage i det hele.

Man skal ikke melde sig ind med det samme. Vi tilbyder den første måned gratis, således at man kan tage stilling til, om det er noget man vil forsætte med.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Formand Jørgen Staun på tlf. nr. 40455270 eller mail formand@hvidovreck.dk alternativt ungdomsformand Flemming Hansen på tlf. nr. 31438905.

HCK holder klubaften hver den første mandag i måneden i klubhuset, hvor man også er velkommen kl. 19.00.

Share This