Klubsponsorater

Som en del af den samlede sponsorplan vil vi i Hvidovre Cykle Klub opfordre alle medlemmer til at deltage i sponsorarbejdet.

Ud over at medlemmer altid kan henvende sig med aktuelle sponsoremner til tøj-, løb- eller eventsponsorater, vil vi forsøge at sælge ”KLUBSPONSORATER”, som skal være med til at sikre en sund klubøkonomi og drive klubbens udvikling.

 • KLUBSPONSORAT har en værdi af 1.000 kr.
 • Der fokuseres på at tegne en række KLUBSPONSORATER hvor der er primært tænkt på virksomheder i Hvidovres opland med særlig interesse for at støtte Hvidovre Cykle Klub, men det kan også tegnes af enkeltpersoner.
 • Kan sælges af alle medlemmer og pengene går ubeskåret til ”Ungdomsafdeling”.
 • Gælder for et år og giver følgende goder/eksponering:
  • For hvert KLUBSPONSORAT af 1.000 kr. modtages et diplom og vedkommende virksomhed (logo)/enkeltperson bliver synliggjort på klubbens sponsorside på hjemmesiden. 

Sådan gør du

 1. Skab kontakt til sponsoremne og mail/sms kontaktdetaljer på sponsoremnet til sponsorudvalget. PDF fil med sponsordata skal udfyldes og email til sponsor@hvidovrecykleklub.dk. Hent formularen “Klubsponsorat 2016”.
 2. Sponsorudvalget kontakter sponsoremnet, aftaler betaling og sikrer, at sponsor bliver synliggjort på hjemmesiden og modtager diplom.
 3. Ved 3 solgte KLUBSPONSORATER vil et medlem ”optjene” en PPR Jersey eller et sæt PPR Bibshorts ved næste tøjbestilling. 
 4. Ved 8 solgte KLUBSPONSORATER vil et medlem ”optjene” en PPR Jersey & et sæt PPR Bibshorts ved næste tøjbestilling. 
 5. Det medlem som sælger flest (min. 3) KLUBSPONSORATER vil modtage et gavekort på 1.000 kr. til Restaurant Promenaden. Opgøres lørdag den 6. august 2016.
 6. Målet for 2016 er 15 sponsorater og målet for 2017 er 25 sponsorater.
Share This
X
X