Vi vil gerne takke alle motionister for en super sæson. Aldrig har vi været så mange medlemmer i afdelingen og aldrig har så mange deltaget til træningen.

Tak til jer “gamle” for stadig at være med og for jeres indsats til træningen, hvor i med jeres iver og hårdt arbejde viser vejen frem . Tak for jeres måde at modtage nye ryttere på, så de føler sig velkommen fra første gang de er med.

Tak til jer nye som er kommet til i årets løb. I gør alle og en et stort stykke arbejde til træningen, i viser vilje til at lære og prøve noget nyt. I har alle rykket jer teknisk og tempomæssigt.Det har være en fornøjelse at  lære jer at kende og godt at se i er faldet godt til hos os.

Tak til vores hjælpe trænere Bent, Brian, Allan, John uden jer ville vi ikke kunne tilbyde den træning vi har haft i år. I er altid friske og hjælpesomme når der er brug for jer. Vi håber at have jer ved vores side også i 2017.

Tak til Crof som har deltaget i flere træninger, hvor han har vist vores supermotionister, hvad der skal til for at være med der, hvor der bliver kørt rigtig stærkt, vi håber samarbejdet kan fortsætte i 2017.

Tak til alle for den altid positive og hyggelige stemning til træningen.

Vi håber i alle kommer godt ind i det nye år og at vi alle ses til sommer træningen når den starter op igen i april

GODT NYTÅR fra Jane og Torben

 

 

Share This
X
X