Tak til alle jer frivillige hjælpere der gjorde det muligt at afholde gårsdagens cykelløb. Det blev en lang dag for de fleste og en rigtig lang dag for dem som startede meget tidlig om morgenen og først sluttede ud på aftenen. En del af jer har også ydet en stor indsats i ugerne og dagene op til løbet. Uden jer alle sammen ville det ikke være muligt at gennemføre et sådant arrangement.

En stor tak skal også lyde til FBL og hjælperne derfra som i sidste øjeblik trådte til som medarrangør af løbet.

Vi havde cykelløb fra kl. 8 til kl. 18 og hele dagen igennem dagen havde vi omkring 500 deltagere til start i mere end 20 forskellige klasser. Vi havde få uheld og ingen alvorlige, men ingen af uheldene skyldes manglende sikkerhed på ruterne. Tilbagemeldingen fra rytterne har været at det var en god og spændende rute og et godt arrangement.

Nu holder vi lige ferie et par uger og så er vi klar til at gå i gang med vores traditionelle gadeløb som allerede er d. 20 august. Her får vi også brug for jeres hjælp og vi håber meget at i endnu engang træder til som hjælpere. Det plejer at være en god og festlig dag med masser af stemning og godt cykelløb.

Share This
X
X