Vi er nu kommet godt igang med sommertræning i både licens og motion. Selvom vejret ikke rigtig har været med os for alvor endnu så har der været rigtig mange til træning her i starten af sæsonen, hvilket vi og trænerne er meget glade for. Vi har fået en del nye medlemmer i både licens og motion – specielt i motion er der kommet rigtig mange nye og jeg vil gerne på egne vegne og resten af bestyrelsens vegne byde alle nye velkomne til HCK og vi håber i alle falder godt til og får en rigtig god sæson.

Vores sommertræning er opdelt så motion og licens træner hver for sig og på hverdagene er det også på forskellige dage. Det giver mulighed for at licensryttere såfremt de ønsker det kan deltage i motionstræning og motionister kan deltage i licenstræning såfremt de har niveauet til det. Det er der en del ryttere der benytter sig af og det er vi og trænerne meget glade for at i gør og det skal i endelig blive ved med.

Som det blev nævnt ved præsentationen af sommertræningen ved sidste klubaften, så er der en vigtig regel der gælder når man som motionsrytter deltager i licenstræning eller som licensrytter deltager i motionstræning – og det er at det foregår på de præmisser der gælder for den træning man deltager i.

Når ryttere fra motion kommer til licenstræning så kræver det at man kan være med på det niveau der trænes på og kan man ikke det så bliver der ikke ventet og man deltager udfra de instruktioner der gives af den ansvarlige træner.

Når ryttere fra licens træner sammen med motion gælder den samme regel om at man deltager på de samme præmisser som resten af gruppen og det niveau der er på den pågældende træning både styrke og teknisk samt ud fra de instruktioner der gives af den ansvarlige træner.

I ønskes alle “nye” som “gamle” motion og licens en fantastisk sæson og håbet om at alle får opfyldt deres mål for sæsonen og at vi sammen får en masse gode oplevelser.

Formanden

Share This
X
X