skrevet af Christopher Ouzman

Sjællandsmesterskab på Lolland-Falster rapport fra gamle mænd i for stramme bukser…
8:45 henter Jørgen Staun Jensen mig på hjemme adressen, ren luksus dejligt varmt og næsten ingen vind. Jeg havde forberedt mig med ekstra salt i dunkene. Da vi ankom stod vindmøllerne og lavede megawatt så meget for en rolig rute? vi var fire HCK’er Jørgen, Peter Stenberg, Morten Nebelong og Redaktør Ouzman. Morten er lige begyndt at kører H50 og har opdaget man skal træne lidt anderledes i forhold til motionstræning… Men Morten holdt 8 km denne gang og han fik dog trods alt god træning da han fandt 8 ligesindede og kørte et godt “holdløb”…

For os andre var det ræs fra start… Jeg var personligt lidt for aktiv i starten og det kostede… Det var svært at komme i udbrud, men alle tre tilbageblevne prøvede…

Hovedfeltet blev mindre og mindre efterhånden som runderne gik. En gruppe på fire kom afsted men ingen HCK’er (derfor skal man IKKE brænde krudtet af for tidligt?) et utal af udbrudsforsøg fører til ingenting, men lidt før mål kommer jeg afsted med en ABC mand, og får snart følgeskab af Jørgen! Peter er røget pga defekt men iflg. Peter selv, var han færdig som gårdsanger… Desværre springer ABC manden over og jeg bidrager ikke med nok watt.. 1000 m før mål bliver vi hentet…
I Sprinten kommer Jørgen først ind, men han har taget en føring for meget?Jeg får jeg kørt mig op til en treer, men ikke nok til blomster ? Jørgen bliver 11-13 stk…
Så tre point til H50 gruppen net uden at være prangende… Og 6 sutter altså max? Min væskebalance var helt i bund kørte de sidste 45 uden en dråbe tilbage og tabte 3 liter væske under løbet…!
Lidt statestik jeg lavede ny threshhold rekord med 178 i puls og jeg havde 31 min i den anaerobe fase ( den uden luft) også en kedelig rekord… Så yes alle var færdige, som i fuldstændig færdig??? DM i næste uge tror det bliver modbydeligt

Share This