I går stod den på enkeltstart og i dag var det tid til rigtig cykelløb. 

Vi har følgende til start…
B: Nichlas Eberhardt (5 omgange, ialt 114 km)
C: Peter Buhl (4 omgange, ialt 91,2 km)
D: Nicki Rasmussen og Jan Ivan Sørensen (4 omgange, ialt 91,2 km)
H40: René Nielsen, Thomas Kofod, Danny Jonasson og Mads Bugge (4 omgange, ialt 91,2 km)
H50: Jørgen Staun JensenHenrik Peter Jensen og Peter Stenberg (4 omgange, ialt 91,2 km)

For midt vedkommende forholdt det sig således:

Jeg synes jeg havde friske ben på trods af enkeltstarten i går. Første omgang går fint med lidt nervøsitet i feltet. Der kommer nogen afsted uden jeg opdager det. De bliver hentet igen på første omgang. Jeg holdt mig enten helt bagerst eller helt fremme. Jeg bliver aldrig god til at ligge inde midt i et felt – desværre. På starten af 2. omgang lister en rytter afsted og han får faktisk hurtigt hul, så jeg kører op til ham og får en ekstra mand med, som ikke kan træde noget som helst! Derfor sidder vi kun 2 og tager føringer, men vi får feltet ud af syne. Men efter en 17-18 km kommer feltet alligevel brusende. Nå, ned bagi og trække luft ind. Imens knækker feltet, så nu må jeg op og hjælpe med at lukke hullet, hvilket vi kun er 4, som deltager i. Vi sidder en hel omgang og kører max, men vi kommer ikke tættere på end 200-300 m, og jeg har brugt mange kræfter. Jeg ligger mig lidt ned i gruppen og kommer til at skabe huller hver gang, der kommer en lille stigning, så 3-4 km ude på sidste omgang bakker jeg af og triller hjem. Det gik altså ikke helt som jeg havde håbet, men det er første løb og jeg skal bare blive bedre til at sidde i de felter.

I B får Eberhardt en 10. plads og 1 point.
I D spurter Nicki sig til en flot 4. plads og 4 point. Jan udgår, men har fået en god gang træning.

Jeg kan ikke se resultater fra de gamle endnu. Men forventer udelukkende podiepladser fra de stærke H-ryttere…

Opdatering fra Carsten Machholdt
I H40 kører René Nielsen en 3 plads og 5 point på kontoen. Danny Jonasson får en 6 plads og 2 point. Mads Bugge Andersen ender på en 25 plads. Thomas Kofod udgår.
I H50 udgår Jørgen Staun Jensen, Peter M. Stenberg og Henrik P. Jensen. 

Share This
X
X