BREAKING NEWS – BREAKING NEWS

HVIDOVRE CYKLE KLUB PRÆSENTERER NYT WORLD TOUR HOLD

HCK PROTEAM

Peter Sagan bliver kaptajn på Danmarks eneste World Tour Hold i sæsonen 2018

 

Vi har arbejdet hårdt på det et stykke tid og det er derfor fantastisk, at vi nu kan præsentere Hvidovre Cykle Klub’s nye kæmpesatsning – nemlig et World Tour hold som er cykelsportens superliga, med ingen ringere end verdensstjernen Peter Sagan som kaptajn.

Holdet starter i sæsonen 2018 og kontrakten med Peter Sagan er 2-årig. Holdet skal køre alle de vigtige World Tour løb i sæsonen med forårsklassikerne Flandern Rundt, Paris Roubaix, Liege Bastone Liege, som de store mål og så selvfølgelig også de 3 Grand Tours med Tour De France som højdepunktet.

Udover Peter Sagan er der indtil videre skrevet kontrakt med klubbens egne ”unge talenter” Flemming ”Fisker” Jensen, Keld Nielsen og Henrik Peter Jensen. I 2018 vil de primært være hjælperyttere for Peter Sagan, men når de har fået lidt mere erfaring, er det forventningen at de langsomt kan overtage kaptajn rollen fra Peter Sagan. Vi har primært valgt at skrive kontrakt med Peter Sagan for at de ”unge” ryttere har en erfaren herre at støtte sig til, indtil de selv er klar til at få en større rolle på holdet, i takt med at de får mere erfaring.

Henrik Peter Jensen og et par andre af klubbens ryttere er allerede sendt afsted til dette års Flandern Rundt i den kommede weekend og den efterfølgende weekend Paris Roubaix, for at få lidt erfaring og der er specielt store forventninger til Henrik Peter Jensen. Et par store præstationer fra hans side kan gøre ham til kaptajn på holdet til næste års Tour De France, da Peter Sagan’s kvaliteter ikke kan bære en kaptajn rolle på de hårde 3 ugers etapeløb.

I databoksene har vi lavet en præsentation af holdets nuværende ryttere og der er også vedhæftet en video og billeder fra præsentationen af Peter Sagan og resten af holdet.  

Vi har også forsøgt at få en anden af klubbens unge talentfulde ryttere ind på holdet – Christopher Ouzman, men han har afvist vores kontraktudspil med begrundelsen – mangel på klasse på holdet – og så har han ikke været helt tilfreds med oplægget til træningsmetoder på holdet – som Christopher Ouzman udtalte:

“Træningen er på et for lavt niveau og der er ikke nok watt træning.”

Mon ikke årsgagen på angiveligt 3 millioner kr. som han blev tilbudt, også er en væsentlig årsag til at han har takket nej. Efter sigende han har langt bedre tilbud fra andre hold på hånden.  

Der arbejdes intenst videre på at skrive kontrakter med yderligere ryttere i løbet af sæsonen og uden at afsløre for meget går vi benhårdt efter flere af klubbens unge ryttere, her kan blandt andet nævnes Peter Stenberg, Steffen Høhl Quebec og Keld Torndyb. De er dog alle stadig meget unge og vi er i tvivl om de har alderen og niveauet til allerede i 2018 sæsonen at træde ind på World Tour niveau. Vi kigger på dem og de resultater de præsterer i løbet af 2017 sæsonen – under alle omstændigheder er de alle interessante ryttere med fremtiden foran sig.

Vi kigger også lidt på ryttere fra andre klubber og har specielt et godt øje til den godt kørende Lars Schmidt. Han er dog også meget ung og noget svingende i sine præstationer og så forlyder det at ham og Flemming ”Fisker” Jensen ikke ønsker at køre på hold sammen. Der går rygter om, at de har været i håndgemæng over et par letpåklædte polske damer en sen nattetime på Vesterbro. Vi er også lidt nervøse over hans angiveligt hårde behandling af materiellet. Han siges at smadre mindst 5-6 cykler i løbet af en sæson – hvorfor og hvordan vides ikke.

Alle ved at et World Tour hold er relativ dyrt og vores finansiering er ganske utraditionel i forhold til andre hold på samme niveau. Klubbens medlemmer har nemlig givet tilsagn til at de via en betragtelig stigning i det årlige kontingent, sørger for en stor del af holdets økonomi og den resterende finansiering har en af holdets ryttere Keld Nielsen betalt, for at få lov til at være en del af holdet.

Vi glæder os til at præsentere det endelige hold senere på sæsonen og ser frem til at følge holdet og dets præstationer i 2018.

RYTTER


 

 Navn: Peter Sagan

 

 År: 1990

 

Peter Sagan er PROTEAMs helt store profil. Det er med en vis stolthed at Peter Sagan er af finde på holdet i sæsonen 2018. Peter er ikke alene hentet til holdet for at skaffe den første sejer i hus. Peters evner og viden indenfor cykelsporten håber vi kan afsmitte på holdets øvrige ryttere. Peter skal sikre klubben de sejre vi har ventet på i årevis. Men Peter skal også forsøge at lærer gamle heste at løbe. For at holde sammen på holdet under træning, er der lavet en kontrakt med Peter om kun at træne med venstre fod i pedalen. Det er planen at Keld og Peters sans for sjov, spas og dårlige joke vil løfte stemningen på holdet efter mange års manglende sejre. Vi er stolte af at kunne præsenterer Peter Sagan som Hvidovre Cykle Klub – PROTEAMs profil i 2018

 • Angreb 40% 40%
 • Indhente 96% 96%
 • Cykelhåndtering 100% 100%
 • Spurt 100% 100%
 • Taktik 98% 98%
 • Restitution 100% 100%

Bedste resultat: Peter har haft så mange sejre, at det vil være svært at udpege de største.
Mål: At vinde Tour de France 2018
Motto: Hvorfor slide begge dæk når man kører over stregen som vinder.

RYTTER


 

 Navn: Keld Nielsen

 

 År: 1962

 

For Keld “god røv” Nielsen lå det ikke i kortene, at blive professionel cykelrytter, men han har på alle måder overrasket i sin udvikling i de sidste par sæsoner. Med enorm flid og en mund der sjældent står stille så har han sikret sig en velfortjent plads på holdet. Han vil i første omgang få rollen som Peter Sagan’s tro hjælper og vil være en vigtig brik i stjernens forhåbentligvis mange sejre i de kommende sæsoner. Kan han udvikle sig yderligere vil der være muligheder for at han kan køre sin egen chance senere i karrieren i nogle af de mindre. Efter sigende har Keld ”god røv” Nielsen efter lange forhandlinger med holdet fået tilladelse til at hans kæreste bliver soigneur på holdet, for som han siger hvad skal jeg gøre uden hende og hvem skal ordne min cykel når den er punkteret.

 • Angreb 40% 40%
 • Indhente 10% 10%
 • Cykelhåndtering 45% 45%
 • Spurt 68% 68%
 • Taktik 40% 40%
 • Restitution 99% 99%

Bedste resultat: ?
Mål: At vinde i billiard eller bordtennis
Motto: God røv

RYTTER


 

 Navn: Flemming Fisker Jensen

 

 År: 1965

 

Flemming ”Fisker” Jensen var allerede i en meget tidlig alder et stort talent, men har dog haft svært ved at udfolde hele sit talent de sidste par år. Der har i en periode gået rygter om at Flemming ”Fisker”Jensen benyttede sig af rødvinsdoping, en metode hvor man i løbet af en aften udskifter alt ens blod med rødvin (helst Italiensk). Det er dog kun rygter og som Flemming ”Fisker” Jensen siger – Jeg er aldrig blevet taget med en flaske rødvin i hånden.

Efter sigende så er hans mellemnavn ”Fisker” opstået fordi flere af de øvrige ryttere i feltet har bemærket at han har en lidt særegen lugt af fisk. Vi forventer ikke at der er hold i rygterne om rødvinsdoping, da det vil være fyringsgrund, og håber at Flemming kan komme til at vise sit store talent ved at komme ind på et hold hvor der er styr på træning og en seriøs tilgang til sporten.

 • Angreb 75% 75%
 • Indhente 65% 65%
 • Cykelhåndtering 50% 50%
 • Spurt 45% 45%
 • Taktik 55% 55%
 • Restitution 35% 35%

Bedste resultat: Har vundet mange vigtige sejre i sin korte karriere, men den sidste sejr ligger nogle år tilbage og var efter sigende til en træningsaften på sæsonen hvor der kun deltog 2 yderligere ryttere.
Mål: At vinde VM
Motto: Husk det sjove

RYTTER


 

 Navn: Henrik Peter Jensen

 

 År: 1958

 

Henrik Peter Jensen er et godt eksempel på en rytter der relativt sent i karrieren har udviklet sig til en toprytter. Med stor flid har kan kørt sig til en kontrakt på det kommende HCK World Tour Hold. Henrik Peter Jensen rolle på holdet vil i første omgang være hjælperytter, men kan han fortsætte sin udvikling vil han være kandidat til senere i karrieren at blive kaptajn på holdet.

Henrik Peter Jensens force som cykelrytter er, at han er hurtig på stregen, men ofte i tvivl om hvor stregen er. Har også en eminent og særdeles veludviklet evne til at forklare hvorfor han ikke kom med hjem til stregen. 

 • Angreb 20% 20%
 • Indhente 15% 15%
 • Cykelhåndtering 76% 76%
 • Spurt 82% 82%
 • Taktik 70% 70%
 • Restitution 85% 85%

Bedste resultat: Vides ikke – men Henrik Peter Jensen påstår selv, at han en gang for lang tid siden har vundet et cykelløb.
Mål: At vinde Flandern Rundt
Motto: Det skal gøre ondt

Share This
X
X