BLIV MEDLEM

Meld dig ind i Hvidovre Cykle Klub

Hvidovre Cykle Klub er en medlemsforening med masser af gode tilbud til klubbens medlemmer. Klubben tilbyder ugentlig træning på alle niveauer, fællesture, klubmesterskab, foredrag, årlig klubfest og meget mere. Disse tilbud lader sig kun gøre hvis alle medlemer tager aktiv del i klubbens mange opgaver.

Som medlem af Hvidovre Cykle Klub forpligter man sig til, at tage aktiv del i klubbens opgaver. Det forventes at man hjælpe til klubbens årlige licens/motionsløb.

Hvad koster det at blive medlem?

800,- kr. for motions- og licensryttere
400,- kr. for ungdomsryttere (til og med U17)
250,- kr. for passivt medlemsskab

En sæson går fra 1. januar til 31. december.

Medlemskontingent dækker et års medlemsskab og opkræves en gang om året i januar måned.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Hvidovre Cykle Klub, udfylder du formularen på siden. Når du har udfyldt og sendt formularen, vil du modtage en bekræftelsesmail.

Du kan betale medlemskontingentet via MobilePay eller bankoverførsel.

• MobilePay: 24221
  • Bank information: Reg.nr.: 5342 Kontonr.: 0000274798

Husk at angive fulde navn når du overfører. Når klubben har modtaget formularen og registreret dit medlemskontingent, er du medlem og kan deltage i træningen.

Velkommen til Hvidovre Cykle Klub

Ofte stillede spøgsmål

Du kan melde dig ind i Hvidovre Cykle Klub som aktiv medlem eller passiv medlem. Aktiv medlem: Aktive medlemmer er for alle medlemmer der deltager i en eller anden form for træning. Medlemsskabet giver dig ret til at deltage i klubbens træning samt klubbens begivenheder. Passivt: Passivt medlemskab er for dem der ønsker at støtte klubben, samt deltage i klubbens sociale begivenheder. Med andre ord du kan ikke deltage i begivenheder på cyklen.

Hvidovre Cykle Klub er en elite cykelklub under DCU (Danmarks Cykle Union). Det betyder vi som klub kan tilbyde træning på alle niveauer – ungdom, motion og licens.

Som eliteklub forpligter Hvidovre Cykle Klub sig til årligt at holde et licens- og motionscykelløb. Som klub kan vi kun afholde løbet hvis alle medlemmer aktivt hjælper. Afholder klubben ikke løbet tildeles klubben en bod på mange tusinde kroner. Kan klubben ikke skaffe hjælpere blandt medlemerne, er klubben nød til at betale hjælpere udenfor klubben – dette belaster klubbens økonomi. Medlemskontingentet er fastsat udfra at klubbens medlemer hjælper til cykelløbet.

Som medlem forpligter man sig til at hjælpe til klubbens årlige cykelløb.

Felter markeret med en * skal udfyldes.

Bank & CVR

Reg.nr.: 5342
Kontonr.: 0000274798
CVR nr.: 31467357

Hvidovre Cykle Klubs klubhus

Strandmarkens Fritidscenter
Hvidovre Enghavevej 2
2650 Hvidovre

Cykelkuffert

Hvis du skal på tur med cyklen, har Hvidovre Cykle Klub en kuffert. Som medlem af Hvidovre Cykle Klub kan du leje kufferten for 200,- kr.