Flemming er på træningslejer på Mallorca. I ved alle, at Flemming har haft lidt svært ved at følge med jer. Derfor er han på træningslejer, så han igen kan presse jer lidt og måske endda komme først til en skiltespurt.

Det er ved at være tid til sæsonens første løb. På listen kan I se hvem der har tegnet licens og hvem der er bestilt chip til.

Navn Klasse Licens Chip
Daniel U17 Ok Ok
Gustav U15 Ok Ok
Magnus U15 Ok Ok
Caleb U15 (Ok) (Ok)
Mads U17 ? ?
Julius U13 Klippekort Låne
Theo U13 Ok Ok
Sebastian      
Victor      

Det er vigtigt, at vi får de sidste rytters licens på plads, ellers kan I ikke deltage i løb. Har I brug for hjælp så skriv endelig til Flemming eller jeg på ungdom@hvidovrecykleklub.dk. 

I forbindelse med sæsonens start, er det vigtigt vi får opdateret telefonlisten for ungdomsafdelingen. Er I alle søde at sende en mail til ungdom@hvidovrecykleklub.dk. Mailen skal indeholde jeres barns fulde navn, adresse, telefonnummer samt email. Derudover bedes I skrive 2 kontaktpersoner på. Igen med navn, adresse, telefonnummer samt email. Jeg opdaterer telefonlisten og via jeres mail vil I automatisk få information fra ungdomsafdelingen på mail. Oplysningerne er også vigtige for os trænere når vi er ude med jeres børn. Er der nogle af jer der ikke har brugernavn og kodeord til hjemmesiden, så skriv også gerne dette i mailen. Når I er logget ind på hjemmesiden kan I finde telefonlisten. Når vi skal aftale samkørsel til løbene finder vi telefonnumre i denne. 

Når Flemming kommer hjem, kommer der lidt info ud om træningsdagene gennem sommersæsonen. Men i den kommende uge er der følgende træningsmuligheder.

Onsdag den 29. marts kl. 17:15
Fællestræning for alle ungdomsryttere. Vi starter kl 17:15 fra klubhuset. Tror ikke det er nødvendigt med lygter, men tag dem hellere med for en sikkerhedsskyld. Vi kører en tur ud over Amager og et smut forbi Holmen hvis der er tid til det.  

Torsdag den 30. marts kl. 17:15
Da Flemming ikke er hjemme er denne træning forbeholdt Daniel, Mads, Magnus og Caleb. Vi starter fra klubhuset kl 17:15. Vi kører forbi den rute vi håber klubben skal kører cykelløb på den 2. juli.

Lørdag den 1. april kl 10:00
Fællestræning for alle ungdomsryttere. Vi starter ved klubhuset kl 10:00.

Tak for en flot indsats i dag lørdag. I gør det super flot. Det bliver en fantastisk sæson.

/Carsten

Share This
X
X