Så er det ved at være mandag igen. Vi  køre via Snubbekors og ADA til Ågerup, hvor vi skal køre lidt bakkespurter. Kom frisk det bliver sjovt og hårdt. Mange skal køre Heino på onsdag, så vi skruer ikke helt op for tempoet .o))

Ruten;https://connect.garmin.com/modern/course/16088559

Søndag d 20 august:

Afholder vi gadeløb i Hvidovre. Hvis denne dag skal blive en succes skal vi løfte i flok, vi er alle en del af HCK, så har du tid, så meld dig til som hjælper nu i dag, har du venner eller nogen fra familien, der har tid, så meld dem til også. Det kræver ingen forudsætninger for at hjælpe, alle bliver sat ind i deres opgaver. Det er en dag som samler hele klubben, så kom og mød dine klubkammerater. Husk også at melde dig til selve gadeløbet, du kan nemlig godt både køre løbet og hjælpe til.

Onsdag d. 23 august:

Km i enkeltstart er flyttet til denne dag, som samtidig er vores træningsdag. Derfor forventer Jane og moi, at alle stiller op til enkeltstarten, ruten er helt enkelt og kan gennemføres af alle. Så også her, kom ind og meld jer til. Husk at der efter enkeltstarten bliver tændt op i grillen og vi skal hygge os, sammen med  klubkammerater og familie. Husk at inviterer familien med.

Så en spændende sidste halvdel af august er på vej. Kom og bliv en del af den..

Vi ses

Share This
X
X