Hvidovre Cykle Klubs motionsafdeling

Klubbens motionsafdeling har ca. 80 medlemmer. Afdelingen har de sidste par år fået mange nye medlemmer, som alle er startet på meget forskelligt niveau. Elsker man at cykle på racercykel, samt ønsker at få masser af god motion på cyklen så er Hvidovre Cykle Klub lige noget for dig. Der lægges vægt på motion, kammeratskab, hygge og masser af sjov.  

Klubbens trænere sikre sjov og varrieret træning, med øvelser og udfordringer. Der bliver taget hånd om nye rytter, og de sikre at alle bliver udfordret på ens eget niveau.  

Vintertræningen sker på racercykler med monteret skærme og lygter. Alle klubbens afdelinger træner tirsdag og torsdag på Avedøre Holme, men i egne grupper. Her er det sikkert at gennemfører træning i den mørke, våde og kolde tid. I weekenden er der også masser at tilbud. Der er tilbud om træning på crosscykler samt MTB i f.eks. Hareskoven. Om søndagen kører vi et lidt længere tur på landevejen.  

Som klub forsøger vi at understøtte den enkelte rytters mål. Det kan være at tabe sig og komme i form, eller gennemfører sin første træningtur på 80 km. Måske er dit mål et kører en god tid i et motionsløb. Måske er den kommende sommers mål at kunne gennemfører La Marmotte. Har du lysten vil du nå dine mål med Hvidovre Cykle Klub.  

Skulle du få lyst til at prøve træne med os, skal du være mere end velkommen.

Kunne du tænke dig at blive medlem, kan det ske via hjemmesiden. Gå til siden Bliv medlem. Har du sprøgsmål til motionsafdelingen så benyt formularen her på siden.

Vintertræning

1. november – 31. marts

Tirsdag kl. 17.15

Sted:
Kanalholmen 1
2650 Hvidovre

Type: Landevej

Torsdag kl. 17.15

Sted:
Kanalholmen 1
2650 Hvidovre

Type: Landevej

Lørdag

Sted: Se Facebook

Type: MTB

Søndag kl. 10.00

Sted:
Springvandet
Hvidovre Rådhus

Type: Landevej

Distance: ca. 70-100 km

Husk at til vintertræningen skal cyklen være udstyret med skærme. Skærmene skal være forlænget således at de beskytter bagvedkørende ryttere. 

OBS: Bliver træning aflyst vil dette blive slået op i Facebook gruppen “Hvidovre Cykle Klub”

Kontakt motionsafdelingen

Motionsafdeling

Torben Brandholdt Nielsen
Træner og ansvarlig for motionsafdelingen
Træneransvarlig primært (onsdage)
Tel.: 25 37 75 72
Allan Schäfer
Træner 
Træneransvarlig primært (mandage)
Jeanet Kruse Rasmussen
Rytterrepræsentant (Motions afd.)
Tel.: 53 25 98 26
Share This