Kom med på den sidste officielle lørdagstur for denne sommer. Vi slutter af med en tur på ca 85 km, op og omkring Ganløse, hvor vi også har “Berlinerstop”. Det vil være så fedt, hvis rigtig mange kommer og cykler med.

Ruten:https://connect.garmin.com/modern/course/14273967

Oktober trænes der ikke på hverdage. Hvis vejret tillader det, køres en tur i weekenden. Vejret bestemmer om det bliver lørdag eller søndag.

Der vil i oktober blive indkaldt til et infomøde vedr. vintertræningen, som starter op i begyndelsen af November.

Der er Klubmesterskab d. 7 0ktober…Kom ind og tilmeld jer, om aften er der rytterfest.

Oktober er også måneden, hvor vi starter Cross og MTB sæsonen op. Nærmere info kommer senere.

November er der den årlige klubfest, snyd jer ikke for denne festlige aften, her mødes vi til nogle hyggelige timer og denne aften løftes sløret for, hvem der er:

                           “Årets motionsrytter 2017”

December byder på Gløgg og æbleskiver i klubhuset.

Marts er der træningstur til Mallorca, der er stadig pladser ledige, så kom nu ud af starthullerne og meld jer til denne super tur.

Slutningen af april er der “Forårstur til Harzen” her er der stadig ledige pladser, find turen i klubkalenderen.

Derudover vil der være forskellige tiltag i løbet af vinteren, hvor der bliver mulighed for at hilse på hinanden. Vi arbejder allerede med et i november, men mere om det når vi nærmere os.

Vi glæder os til at se jer til vintertræningen. Kommer du ikke og træner med i vinter, så hold formen ved lige med spinning eller lign. LAD være med at tage plads i sofaen hele vinteren.

Endnu engang tak for en god sæson.

 

 

Share This
X
X