Flot dag for HCK i Køge…

B Nichlas Eberhardt 3. plads

C Peter Buhl 4. plads
C André Malmgren Jensen DNF

D Nicki Rasmussen 2. plads
D Kåre Brink 12. plads
D Jan Ivan Sørensen 25. plads

H40 René Nielsen 1. plads
H40 Mads Bugge 3. plads
H40 Danny Jonasson 7. plads
H40 Bjarke Thyrrestrup 13. plads

H50 Steffen Høhl Quebec DNF

Jeg havde glædet mig til et gadeløb igen. Sidste sæson var det det som passede mig bedst. De første 2 omgange var hårde, selvom jeg havde varmet grundigt op, og jeg hang kun lige i. Så vågnede benene og derefter tog jeg mange og lange føringer og prøvede at komme væk. Det lykkedes aldrig at komme væk, så jeg prøvede bare at sætte en høj modbydelig fart, så folk blev rystet af i feltet. Så ville der ikke være så mange at spurte mod. Ved at holde mig i front undgik jeg også at blive involveret i styrt og kunne tage svingene i høj fart. Jeg tror det er på 3. sidste omgang at en Lyngby-mand går i udbrud og han holder (desværre) hjem. Jeg kører først ind i sidste sving og træder alt hvad jeg kan, men 2 ryttere kommer forbi inden stregen. Godt tilfreds og gadeløb er nok stadig min favorit.

Jeg så lidt til D-klassens løb, mens jeg varmede op, og Nicki holdt sig også meget i front og taber spurten om førstepladsen med 3 tusindedele af et sekund!

H40 var en fornøjelse at se, da René kom væk meget tidligt i løbet og forblev alene i udbrud til slut. Stor klasse. Det så meget let ud. I forfølgergruppen sad Bugge og ventede på at tage for sig af de restende point. Det blev til en 3. plads for ham.

Share This