Årets klubmesterskaber  og datoerne for dem er nu fastlagt. I år afholder vi som tidligere år klubmesterskaber i enkeltstart, linjeløb og gadeløb samt som noget nyt parløb. Reglerne for de 3 velkendte klubmesterskaber er som sidste år.

Det nye parløb vil fungere sådan at man tilmelder sig alene og ens makker efterfølgende bliver fundet ved lodtrækning på dagen, således at alle par vil bestå af en motionsrytter og en licensrytter. I tilfælde af at der ikke er lige antal licensryttere og motionsryttere vil den løbsansvarlige fordele “overskydende” ryttere i den anden gruppe ligesom den løbsansvarlige også har ret til at placere rytterne i den gruppe vedkommende anser for at være den korrekte.

Det vil ikke være tilladt at stille op på enkeltstartcykel.

Den overordnede vinder af linjeløbet vil samtidig vinde titlen som HCK Klubmester 2016.

Alle medlemmer af klubben (dog ikke passive) har ret til at stille op til klubmesterskaberne, således også medlemmer der har licens i andre klubber.

Alle løb vil indenfor de nærmeste dage blive sat op på hjemmesiden som begivenheder hvor der er tilmeldingspligt hvis man ønsker at deltage.

Vi håber at rigtig mange tilmelder sig løbene så vi kan få nogle rigtig gode og spændende løb og masser af konkurrence i alle klasser.

Share This
X
X