Caleb, Magnus, Gustav, Julius og Theo – tak for en hyggelig dag. Flemming og jeg håber I hyggede jer.

Kl. 13.00 satte vi os til bords og fik madpandekager. Herefter gennemgik drengen og Flemming, hvordan man vasker og holder sin cykel ren. Imens kunne jeg nå at få placeret 8 poster i området.

Efter cykelvask stod den på par øvelse i judo lokalet. Gustav og Caleb løb med sejeren.

Efter par-øvelsen blev drengene delt op i to hold og fik udleveret hvert deres skattekort. 8 poster skulle findes. På hver post skulle drengene svare på et cykelrelateret spørgsmål. Den ene post var vist gemt lidt for godt, men alle fandt alle posterne, og alle svarede rigtigt på spørgsmålene. De drenge ved lidt om cykling 🙂

Efter en tur ude i kulden, var det tid til igen at få varmen. Tacx træneren blev startet med en 2 km rute. 1 km hen til starten af Alpe d’Huez, samt den første kilometer op ad Alpen. Julius var første dreng på cyklen. Den knægt er god nok sej. Selv om man er den yngste giver man da ikke op. Du er sej Julius.

Alle drengene fik kørt ruten. Morten, Flemming og jeg tog også en tur på samme rute. Pinligt var det da jeg måtte give op. Caleb overtog og kørte ruten færdig.

Caleb vandt med bedste tid. Både hurtigere end Flemming og Morten.

Og sig så ikke vi har de sejeste drenge i HCK. Caleb holdt ca. 260 watt i snit over de 2 km og endte med bedste tid 5:32 min.

5.2 watt pr. kilo der er altså ikke så skidt.

Share This
X
X