Tirsdag aften kørte en række af Hvidovres ryttere 2. afdeling af Heino Cuppen. Ruten var en 10 km rundstrækning ved Fløng. Det var en solrig og varm aften med næsten ingen vind. 

Christopher har sendt denne lille løbsrapport fra A feltet.

Flemming Fisker har altid sagt at man skal køre et løb forfra, men da ingen har set ham siden, skulle man måske ikke tillægge ordrerne al for stor visdom? Nå men vi var en pæn gruppe HCKer samlet i A feltet. Vi havde ikke rigtig nogen taktik, men vi skulle også lige se feltet an. Folk var rimelig angrebslystene men der var ingen bund i angrebene.

Ca. 6-10 km inde i løbet kommer en mand afsted og jeg kører op til ham. De næste 2 km øge vi vores forspring men han har intet at skyde med. Valget står mellem at falde tilbage eller forsætte alene. Jeg valgte det sidste (idiot som man er). Man havde jo lov til, at håbe på forstærkninger bagfra.

Men for at gøre en lang historie kort. 4 km før mål blev jeg hentet og årets idiot kunne udråbes. Jeg lod mig opsluge af feltet og tænkte det var så det. Men et par minutters pause og jeg kunne mærke at jeg havde lidt tilbage. Så fik en hæderlig 9 i sprinten. Taget i betragtning at jeg kørte solo i 1 time og 15 min. er det egentlig ok.

At jeg så endte med føretrøjen var en sjov side gevinst.

Lidt statistik- den første time holdt jeg 42 i snit og 328 watt så nu kender jeg i det mindste min AT. Så er blevet en lille smule klogere:)

 

Resultater fra de forskellige klasser

Elite:
11 plads – Mads Bugge Andersen
19 plads – Bjarke Thyrrestrup
20 plads – Peter Martin Stenberg

A:
8 plads – Carsten Machholdt
9 plads – Christopher Ousman
12 plads – Thomas Kofod
23 plads – Jan Ivan Sørensen
27 plads – Kåre Brink
28 plads – Casper Christensen
32 plads – Keld Nielsen

B:
29 plads – Søren Hansen
36 plads – Martin Dahlmann

C:
14 plads – Lars Guldbæk

Samlet stilling i de forskellige klasser

Elite:
6 plads – Mads Bugge Andersen
12 plads – Bjarke Thyrrestrup
27 plads – Peter Martin Stenberg

A:
1 plads – Christopher Ouzman
6 plads – Carsten Machholdt
21 plads –  Jan Ivan Sørensen
23 plads – Kåre Brink
24 plads – Casper Christensen
35 plads – Thomas Kofod
41 plads – Keld Niesen

B:
4 plads – Martin Dahlmann
23 plads – Søren Hansen
35 plads – Bobby Walseth Krøyer
43 plads – Flemming Hansen

C:
4 plads – Lars Guldbæk

 

Share This