Igen i aften viste HCK Ungdom trøjerne frem i dagens VTS enkeltstart, havde vi 3 ryttere i U15 til start, som kom ind på en 7. – 12. og 13. plads, det betyder endnu engang point på kontoen til Caleb Lind, I har alle tre Caleb, Mads og Daniel kørt en super enkeltstart i dag.

I U13 havde vi to ryttere til start og det er værd at bemærke at det er U13 drengenes første rigtige sæson og de henter en 11. og 13. plads ud af et rigtig stærkt U13 felt – da vi fik Julius og Victor i vinters kunne de dårligt nok holde balancen på cyklen (i HCK regi)

Det er helt fantastisk at se og opleve for både U15 og U13, at alt det vi snakker om, taktik, løb osv og alle vores forskellige øvelser som vi laver er begyndt at gå op i en højere enhed, ikke kun her til aften men også i sidste weekend, i bliver alle bedre og bedre

Trænerteamet i HCK ungdom glæder sig rigtig meget over den indsats alle nye som gamle, levere uanset hvad vi skal og hvor vi skal hen, om solen skinner, regn, kulde, bakkerne, vinden – så er I bare klar og I kæmper og arbejder stenhårdt til træningen.

Sidst men ikke mindst – vores forældre opbakning – hvad skal jeg sige – I er fantasiske og det er en fornøjelse, så kan jeg jo samtidig forstå at der er kommet andre “boller på suppen” når det gælder om hvad der skal stå på menúen hjemme på “hotellet hvor rytterene bor” – sådan drenge, vi er på vej på endnu større triumfer

Vi glæder os allerede til at se jer alle igen til fredagens træning – Magnus, Caleb, Mads, Daniel, Julius, Theo, Gustav, Victor, Lukas, Sebastian.

 

Share This
X
X