7 seje drenge fra Hvidovre Cykleklub stillede til start i Sorø. 

U13 stillede Julius, Gustav, Victor og Theo til start. Det var Julius, Gustav og Victors første løb. Theo havde flot debut i sidste weekend. Jeg kan se huske spændingen til mig første løb. Man er spændt på at se hvordan det foregår. Spændt på at se hvor hurtig de kører osv. Jeg er sikker på drengene har stået med den samme spænding klar til start. 

Det første løb skal I bare nyde drenge. Det drejer sig ikke om placeringer, hvem der kommer først. Det drejer sig om at lærer, nyde stemningen, spændingen og ikke mindst have det sjovt. Og sidst men ikke mindst kæmpe alt det man kan. I kæmpede alle og kørte alle et flot løb. Dejligt at se jer kæmpe.

Theo lå godt til og så ud til at ligge indenfor point rækken da han kørte ud på sidste omgang. Desværre stod et par flagposter og snakkede og nogle drenge fik kørt ligeud, mens andre fik drejer. Der gik desværre et stykke tid inden Theo fik opdaget det, og måtte desværre kører over målstregen som den sidste – øv øv øv. Theo kan heldigvis tage den oplevelse med hjem at han godt kan følge dem den bedste halvdel af feltet. Glem ikke det Theo.

Som Theo måtte Victor også ud på en omvej, og mistede også sine placeringer. Gustav kørte sig til en flot 19 plads i sit første løb. Julius kæmpede, kæmpede og kæmpede. Julius trak 2-3 ryttere rund ned bagved. Desværre slap kræfterne op på målstregen. Men med Julius’ indstilling så drejer det sig kun om tid inden Julius er at finde længere fremme i feltet. 

I U15 havde vi 3 ryttere til start. Daniel har fået lov at rykke ned til U15 sammen med Mads. Caleb, Magnus og Daniel stod klar til start. I U17 køres der rigtig stærkt. Men tag ikke fejl det gør de også i U15. Daniel har været syg gennem vinteren, men alligevel kører han sig til en fin 17 plads. Andre vælger at udgå når de bliver sat, men ikke Daniel. Den sidste form skal nok komme på plads med den indstilling. 

Caleb vælger at lave en “Fisker”. Faktisk er det ikke en rigtig “Fisker” for først ude på sidste omgang må Caleb sande at man altså ikke kan side med et U15 felt på fladt hjul og bliver samlet op af fejebladet. Men på første omgange viste Caleb hvor han hører til, og det er helt fremme. Bare rolig Caleb pointene og dine målsætninger skal nok blive opfyldt. 

Magnus slap for punkteringer og sad fint med på alle 4 omgange. Feltets stærkeste rytter gik i udbrud, og gruppen lige efter kunne ikke finde ud af at samarbejde og få indhentet rytteren ude foran. Det irriterede Magnus voldsomt, som desværre ikke kunne kører ham ind alene og ej heller kører væk fra de andre. Den første gruppe skulle derfor kører om 2 pladsen og lavere. I spurten kører Magnus sig til en flot 6 plads og kan sætte 4 point på kontoen. 

Drenge super flot kørt af jer alle. Det er fantastisk at kunne stille til start med 7 drenge der bare giver alt hvad de har i sig. 

En stor ros skal også lyde til alle forældrene der bakker op om drengene i målområdet. Man er ikke i tvivl om at Hvidovre Cykle Klub har ungdomsryttere til start – Fantastisk. Jeg er sikker på at drengene nyder at I bakker dem op, og oplever hvordan de kæmper. De drenge fortjerne al den respekt og ros de kan få. 

Flot kørt drenge. 

/Carsten

 

Share This
X
X