IMG_09251.jpg

Ved dagens SM i parløb ved Værløse var vi noget mere udfordret end vi plejer at være, fredag eftermiddag modtag jeg en mail fra DCU ang. tvangsoprykning af Magnus Machholdt, det betød jo så at Caleb Lind også måtte en tur i U15 feltet, samtidig skulle to cykler så lige have ny gearing 42 foran i stedet for 39 og to timer før start var den sidste cykel klar – makkerparret kørte en flot 10. plads hjem i deres debut i den noget stærkere U15 række og kunne med et fornemt samarbejde og stor styrke køre det foran liggende par ind. – godt kæmpet drenge – dagens løb gav en god indikation af niveauet i U15, så vi har noget at se frem til og arbejde hen imod. Man må sige at bundniveauet i U15 rækken er ganske højt.

I U13 rækken fik vi to mand på podiet idet Mads Nørrevang og Daniel Solving fik etableret et stærkt sammenhold og viste stor styrke ved at ligeledes at køre det foran liggende par ind på den ellers noget kuperede og vindblæste rute – endelig kom de begge to på podiet og fik pokalen med hjem – særligt efter at Daniel i sidste weekend måtte udgå med punkteringer og med stor skuffelse til følge (vi kommer til at tage et par alvorsord med folkene i servicebilen så det ikke sker igen) – super godt kæmpet drenge.

Stort tillykke til jer alle fire.

Søndag den 18/9 stiller vi til start i sæsonens sidste officielle løb i Lyngby med to mand i U15 og to mand i U13 – i den kommende sæson deltager vi med alle fire i U15

I dag fik vi fornemt besøg af en vores nye U13 ryttere som allerede er indstillet på den hårde træning der skal til for at kunne begå sig i U13 rækken.

Share This
X
X