Der er en del af jer der har meldt jer som frivillige til vores licensløb d. 2. juli. Det er vi rigtig glade for, men vi mangler desværre stadigvæk rigtig mange frivillige på dagen.

Jeg så hvordan mange af jer sprang til som hjælpere i forbindelse med Youth Tour løbene i weekenden. Det var rigtig flot og imponerende at så mange sprang til med meget kort varsel og jeg er sikker på at det er blevet bemærket at Hvidovre Cykle Klub er i stand til med så kort varsel at stille med mange hjælpere. 

For at vi kan planlægge i god tid har vi brug for at endnu flere melder sig til som hjælpere til vores egne løb. Jeg ved godt at nogle af jer skal til løb i Frankrig, men vi er trods alt en klub med mere end 150 medlemmer og indtil nu har kun ca. 25 (vi skal meget gerne op på 60-70) meldt sig som frivillige – så det er nu i skal sætte X i kalenderen og melde jer til på hjemmesiden som hjælper. I må meget gerne tage naboer, gamle klassekammerater, venner, familie og andre nye eller gamle bekendtskaber med. På forhånd tak.

Share This
X
X