Det virker som om at tilslutningen til vores månedlige klubaftener er dalende. Vi har derfor i bestyrelsen diskuteret en del hvad der skal til for at øge tilslutningen til vores klubaftener. Vi tror at tiden er løbet fra at man at mødes uden en eller anden form for indhold. Vi kan se at de dage hvor der er indhold af en eller anden art, er tilslutningen større end hvor der ikke er planlagt noget. Vores sidste klubaften hvor der ikke var noget program var der 4 medlemmer.

Bestyrelsen vil derfor foreslå at vi fremover ikke længere har faste klubaftener hver måned, men i stedet for vil vi arbejde med at afholde ca. 4 klubaftener om året hvor der så vil være program. Vi håber at det vil give lidt større tilslutning til de klubaftener der så er. Vi vil tilstræbe at holde fast i at en klubaften afholdes den 1 mandag i en måned. Udover klubaftener vil bestyrelsen arbejde på at der laves andre sociale arrangementer efter ønske/behov. Det kan være mekanikeraften, teknikaften eller andet. Her modtager vi gerne forslag og ønsker fra jer og også gerne praktisk hjælp til arrangementerne.

Der vil derfor ikke være nogen klubaften i september måned, men i oktober vil der være klubaften mandag d. 3. oktober kl. 19.00 hvor licenstrænerne vil fortælle lidt om planerne for den kommende vintertræning. Derudover arbejder vi på at få vores “gamle medlem” Georg Hansen til at komme og underholde med gamle HCK røverhistorier og anekdoter. I kan godt glæde jer for han har som i nok har læst mange historier og billeder han gerne vil dele med os. Håber at se rigtig mange af jer mandag d. 3. oktober kl. 19.00

 

Share This
X
X