Årets første afdeling af klubmesterskabet er vanen tro en enkeltstart.

Sted: Kanalholmen 25, 2650 Hvidovre

Rute: Kanalholmen 25 -> sydpå ad Kanalholmen og videre ad Kystholmen med vendepunkt for enden af Kystholmen – Tilbage ad samme vej. 
Se ruten og download ruten her: https://ridewithgps.com/routes/15539390

Distance: Alle senior rækker, junior og U19 ryttere kører ruten 2 x gange. De øvrige ungdomsrækker kører ruten 1 gang. Distancen for ungdomsrækkerne er 5.1 km, og 10.2 km for alle andre. 

Rækker: Alle licensrækker hvor der er tilmeldte, en super motionsrække for henholdsvis kvinder og mænd samt en motions række for henholdsvis kvinder og mænd. Alle der har licens deltager i den række de har i licens i. H ryttere stiller op i den aldersgruppe de aldersmæssigt hører til i. De løbsansvarlige bestemmer fordelingen af ryttere i henholdsvis motion og supermotion. Af startlisten vil det fremgå hvilken klasse man kører i. 

Krav til cykel og udstyr: For U11-17-klasserne er der følgende krav til cyklerne

  • Cyklerne må ikke være monterede med styrbøjler, kohorns- eller triathlonstyr.
  • Enkeltstartcykler med skråt overrør – faldende fremad – må ikke bruges.
  • Pladehjul samt hjul med mindre end 12 eger er ikke tilladt.
  • Ryttere skal deltage med den gearing der er gældende i henhold til DCUs regler for de enkelte klasser. 

Starttidspunkt: Første start kl. 18.00. Derefter sendes rytterne afsted med 1 minuts mellemrum.

Startrækkefølge: Startrækkefølgen vil blive slået op på hjemmesiden og Facebook den 22. august. Eventuelle ønsker til starttidspunkt kan sendes til webmaster@hvidovrecykleklub.dk. De løbsansvarlige vil så vidt muligt tage hensyn til dette.

Hvem kan deltage: Alle med et aktivt medlemsskab af Hvidovre Cykle Klub for sæsonen 2016. Deltagelse kræver at man tilmelder sig begivenheden på hjemmesiden, eller sender en mail til webmaster@hvidovrecykleklub.dk.  

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for tilmelding er søndag den 21. august. Af hensyn til planlægningen af starttider vil det ikke være muligt at tilmelde sig efter denne deadline.

Vindere: Der kåres en mester i alle rækker med deltagere samt en klubmester i enkeltstart for henholdsvis kvinder og mænd.

Efter sidste medlem har kørt bliver der tændt op i grillen og lidt koldt at drikke stillet frem. Vi kårer vinderne og mon ikke resultaterne også lige skal analyseres i hyggeligt lag. 

Vi ses

 

 

Share This
X
X