Jeg må indrømme at jeg har et had/kærlighedsforhold til FBL’s gadeløb. Det er så ubarmhjertlig hårdt, men jeg har – de 3 gange jeg nu har kørt det – oplevet at det gør lidt mere ondt på de fleste andre 🙂 I år havde jeg taget hometrainer med derind, så opvarmningen kunne udføres effekivt. Jeg kørte mit TT-opvarmningsprogram, og bagefter trillede jeg en omgang på ruten, så jeg lige kunne friske de lede sving op i hukommelsen. Starten gik med master indtil Sdr Fasanvej. Altså næsten en omgang. Herefter blev der lukket op, men jeg havde ikke problemer med at sidde med helt fremme. Opvarmningen havde givet pote. Allerede på anden eller trejde omgang går Kean fra FBL i udbrud og han får hurtigt et stort hul og er ude af syne. Jeg tænker, at jeg gør det samme omgangen efter (lige efter det hurtigt sving i bunden af bakken). Jeg har ikke kræfter til for alvor at komme væk. Herefter går der en del omgange, hvor jeg prøver at komme væk, lukker huller, når andre stikker eller prøver at få et samarbejde til at fungere, så vi kan hente Kean. Jeg kan se vi stille og roligt får skilt folk fra, så jeg begynder at skifte taktik til at spare lidt på kræfterne til en spurt, men så stikker en Greve-rytter og jeg kører igen op, og der er hul. Vi samarbejder og vi får endnu en rytter op. En politi-rytter 🙂 Uden jeg egentlig synes vi rigtig træder til, får vi hul nok til, at de resterende er ude af syne. Vi samarbejder godt og jeg kan godt mærke, at jeg sidder med mere overskud end de andre. Da vores 3-mandsgruppe etablerede sig begyndte det er dryppe og hurtigt blev det til kraftig regn, så vi tager svingene meget forsigtigt, men der kommer stadig ikke nogen op. I det lille S-sving på sidste omgang (bag Søndermarken) overvurdere jeg mine bremse (carbon+swissstop+regn=ingen bremsekraft), så jeg får kørt svinget meget dårligt og Greve-rytteren får et lille hul. Han holder hullet til opløbsstrækningen, og jeg har politimanden på hjul, så det ser ikke godt ud. Jeg træder alt hvad der er tilbage, og jeg kommer faktisk rimelig nemt forbi og har sat den sidste. Kører komfortabelt over stregen som nr 2. Det gav 6 point og jeg skulle bare bruge 4 for at komme op på de magiske 24, som betyder oprykning til B-klassen. Nu er det sommerferie 🙂

Share This
X
X