Først en kæmpe tak til alle jer der har været inde og tilkendegive om i kunne hjælpe eller ej. Også en kæmpe tak til FBL. Uden samarbejdet med jer og jeres hjælp ville hverken gadeløb eller linjeløb kunne afholdes.

Bemandingsplanen ligger nu online på Hvidovre Cykle Klubs hjemmeside. Der er nogle få vi har svært ved at placerer pga. det tidspunkt de kan hjælpe i, men ellers er alle kræfter i brug. Det betyder også at det er vigtigt at alle tager de poster de har fået tildelt. Man er velkommen til at bytte hinanden imellem. Men så vil jeg gerne vide det således at vi hele tiden har en opdateret bemandingsplan vores løbsansvarlige Rasmus Kehler kan benytte. Belært at forrige løb, ved vi der vil ske ændringer i bemandingsplanen. Derfor er det vigtigt at hver enkelt de sidste dage op til holder sig orienteret om hvilke opgaver man har. 

Der er enkelte der har fået nogle vagter vi er lidt kede af, de er længere end vi ønsker, men pga. mangel på antal hjælper er det endt således. Til gengæld skulle der være taget hensyn til alle der ønsker at kører løb kan kører løb. Hvis man kører løb har vi sørget for I er friholdt 1 time inden løbet og ½ time efter løbet. Så skulle der være tid til opvarmning samt at få sin præmie eller rullet af.

Klik her for at se bemandingsplanen

 

Klikker man øverst oppe i rækken på navn, bliver listen sorteret efter navn og ikke opgaver. På den måde kan man let og enkelt finde de opgaver man er sat på samt tiderne for dem.

Næsten alle opgaver er nu besat, og vi arbejder stadig på højtryk for at få de sidste poster fyldt. Vi mangler samaritter, så kender I nogle der kunne hjælpe os her, må I meget gerne skrive. Skriv til frivillig@hvidovrecykleklub.dk

Er der noget der er helt skævt og giver problemer i forhold til at kører løb, eller nogen der er sat på to opgaver i samme tidspunkt så skriv endelig til frivillig@hvidovrecykleklub.dk

 I må også gerne skriv hvis I endnu ikke er tilmeldt men evt. kunne hjælpe som reserve hvis der bliver brug for det. Alle der har meldt sig er i brug.

I løbet af ugen vil der blive informeret mere om mødetider og steder samt anden praktisk info. 

For et par dage siden så løbet ud til at blive aflyst – mange tak alle. 
Løbsudvalget

Share This
X
X