ÅRETS MOTIONSRYTTER

Årets motionsrytter

Denne pokal er en ny pokal og den gives til en markant motionsrytter der i årets løb har udmærket sig både til træning, løb og socialt. Årets vinder: Martin Staldgaard

Seneste begrundelse: Ny rytter i klubben, kom med fra maj måned og har vist en utrolig flid og fremgang på cyklen. Deltager altid 100 % i træningen både på hverdage, lørdage samt søndage. Altid i godt humør. Har et super overskud til at støtte og give vores nye motionister staldtips samt moralsk opbakning. Er der en rytter der hænger til træningen, er han altid den der støtter op om rytteren.

2017   2016 Martin Staldgaard
2015 Teddy Ringsborg 2014  –

Tidligere begrundelser

2016 – Martin Staldgaard
Ny rytter i klubben, kom med fra maj måned og har vist en utrolig flid og fremgang på cyklen. Deltager altid 100 % i træningen både på hverdage, lørdage samt søndage. Altid i godt humør. Har et super overskud til at støtte og give vores nye motionister staldtips samt moralsk opbakning. Er der en rytter der hænger til træningen, er han altid den der støtter op om rytteren.

2015 – Teddy Ringsberg
Årets motionsrytter startede op i klubben ved sæsonstart som ny rytter, og har været med til de fleste træninger.  Har altid ofret sig 100% og altid med en frisk bemærkning. Har rykket sig enormt gennem hele sæsonen, kulminationen var da han  gennemførte  Århus-København, i fin stil. Er altid villig til at hjælpe og er social aktiv i klubben, med bla. deltagelse af vores tur til Gorms sommerhus samt Hallandsåsen.

Bank & CVR  

Reg.nr.: 5342
Kontonr.: 0000274798
CVR nr.: 31467357

Hvidovre Cykle Klubs klubhus

Strandmarkens Fritidscenter
Hvidovre Enghavevej 2
2650 Hvidovre

Cykelkuffert

Hvis du skal på tur med cyklen, har Hvidovre Cykle Klub en kuffert. Som medlem af Hvidovre Cykle Klub kan du leje kufferten for 200,- kr. 

Share This
X
X