Sæsonen er snart ovre. Forhåbentlig har mange af jer gode minder fra sæsonen. Nye venskaber er skabt, formen blev bedre og årets udfordring gennemført. Et tilbageblik på sæsonen fremkalder med garanti masser af gode og sjove minder. En del af jer har sikkert fanget nogle af disse minder enten på billede eller på video. Så hvorfor ikke lave en lille konkurrence, så vi kan få kåret  

Årets billede 2015/2016

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at alle medlemmerne sender mig alle de billeder eller video de har taget i sæsonen 2015/2016. Du skal ikke kun indsende det bedste billede eller det sjoveste billede. Nej jeg ville blive rigtig glad for hvis du indsendte alle de billeder hvor Hvidovre Cykle Klubs ryttere er på, som er taget i sæsonen. Jeg har fået oprettet den største postkasse til dem, så bare send alle dem du har og gerne i højeste opløsning. 

Du kan indsende billederne på 2 måder. 

  1. Send dem som vedhæftet filer til mailadressen: aaretsbillede@hvidovrecykleklub.dk i emnet skriver du årets billede. 
  2. Send dem via filtjenesten wetransfer.com. Tjenesten er gratis og kan sende 2gb filer til en mailadresse. Brug mailadressen aaretsbillede@hvidovrecykleklub.dk

For at deltage i konkurrencen om årets billede, skal billederne indsendes inden 1 november. Herefter vil juryen se billederne igennem og udvælge årets billede 2016. Vinderen kåres til klubfesten den 19. november. 

Håber rigtig mange af jer vil indsende jeres billeder så vi kan gemme og huske Hvidovre Cykle Klubs historie – også i fremtiden. 

Carsten Machholdt

Share This
X
X